Publikacje

Magazyn Wino: Absolutely California

Czy Terroir istnieje w Kaliforni? Po co amerykańskim winiarzom system AVA? Dlaczego Stany Zjednoczone są liderem zrównoważonych i ekologicznych praktyk w winiarniach i w winnicach? (artykuł dostępny tylko w wersji pdf) Absolutely California

czytaj dalej

Sukces: Oliwnym szlakiem

Wyobraźmy sobie, że Hiszpania to stół pełen smakowitych tapas, oddających jej lokalny koloryt, tradycję i historię. Wybieram Andaluzję i od razu sięgam po prawdziwe skarby tego regionu: oliwki i – cenioną na całym świecie – pyszną oliwę. To wspaniały początek podróży...

czytaj dalej

Twój Styl: Emocje są jadalne

Jeden z setki najbardziej wpływowych ludzi ostatnich lat według tygodnika „Time”, zdobywca wszystkiego, co w świecie kulinarnym było do zdobycia. Wśród kucharzy – nowy Bocuse, dla Hiszpanów – półbóg, wśród smakoszy – guru. Ferran Adrià i Acosta, chyba najważniejszy...

czytaj dalej

Pin It on Pinterest

Share This