26.06.2012, Warszawa

“Mężczyźni czerpią z gotowania “fun”, podczas gdy kobiety w większości gotują z konieczności…” – to tylko jedno ze zdań jakie padło podczas spotkania MaleMEN ThinkTank Society “Gotowanie jako męskie hobby”. O roli faceta w kuchni, predyspozycjach, smaku i spełnianiu się poprzez działanie rozmawialiśmy w gronie znakomitych gości: Alicji Moszyńskiej, Grzegorza Łapanowskiego, Gieno Mientkiewicza, Tomasza Prange-Barczyńskiego oraz Bogdana Gałązki. Po dyskusji przystąpiliśmy do konsumpcji – łososia i śledzia serwowało Norge, soczyste steki podawał Befsztyk.pl. Na bieżąco grillowało Soul Kitchen, deserem była prawdziwa czekolada z Manufaktury Czekolady. Wszystko to w znakomitym towarzystwie, i przy lampce doskonałych win kalifornijskich.

Gotowanie jako męskie hobby

Pin It on Pinterest