W ostatni weekend października, pomimo deszczowej aury, wszystkim którzy odwiedzili warszawską degustację galową Magazynu Wino humory dopisywały. California Wines Polska oraz Tratoria była jednym z wystawców tego najważniejszego wydarzenia winiarskiego w Polsce. Zaprosiliśmy na degustację win z kalifornijskiego szczepu zinfandel oraz czekolad Lindta. Ta zmysłowa para okazała się niezwykle udana i zyskała wielu nowych zwolenników. Seminarium degustacyje prowadzone przez Tomasza Prange – Barczyńskiego oraz Panią Annę Ruszczak, autorkę bloga www.annaewamarianamoimstole.pl przyciągnęło winomaniaków, którzy mieli okazją poznać nie tylko histotrię i zalety win szczepu zinfandel, ale także dowiedzieć się jak należy delektować się czekoladą by uwolnić najwięcej wrażeń zmysłowych. Kolejne warsztaty Zin and Chocolate odbędą się w Poznaniu i Gdańsku.
Dziękujemy wszystkim za przybycie i wspólne smakowanie rozkosznego połączenia zin & choco
http://www.annaewamarianamoimstole.pl/roger-czekolada-i-wino-czyli-weekend-jak-ze-snow